Költözés

Kislány bőrönddel

Bár véletlen egybeesés de, napra pontosan 13 éve indítottam az első blogomat. Az még a gasztroblogok hajnala, de legalábbis reggele volt, digitális fényképezőgépekkel, számítógépen szerkesztett bejegyzésekkel. A költözésnek ez az egyik oka, más ma már a bejegyzések mögött álló technika, olyan felületet kerestem, ami telefonról is könnyebben szerkeszthető.

Az elmúlt 13 év mérlege, sok-sok örömteli és sok-sok kényszerfőzés, két gyerek, számtalan "Mit kérsz ebédre? Nem tudom." párbeszéd, néhány tanfolyam, sok könyv és online olvasott okosság.

De főzni rendületlenül szeretek, új dolgokat kipróbálni és a receptek, technikák mögötti történeteket és miérteket megismerni pedig különösen.

2020 mindenkinek megborította az életét, mi két itthon tanuló alsó tagozatossal, és sok itthoni munkával vészeltük át az első felét. Azóta az iskola nyitva, dolgozni javarészt még mindig itthonról kell. Ez a költözés másik oka. A tavalyi évben az ember sok mindent átértékelt, és 2021 jó év új dolgok elkezdésére. Legyen ilyen ez a blog is, éljen legalább annyit, mint elődje!

A korábbi recepteket nem szeretném veszni hagyni, amik megőrzésre érdemesek, azokat fokozatosan átköltöztetem majd ide.

Kép: Fortepan / Gali


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések